Beşyamaç Ortaokulu


Vizyon: Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir

Misyon: Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

Başarılar:

Saatler: 08:20 - 15:00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimizin isteği üzerine okulumuza ait öğretmen servisi bulunmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz her yıl yapılan LGS sonuçlarına göre anadolu ve meslek liselerine yerleştirmeler yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda bulunan 1 adet basketbol sahasında öğrencilerimiz beden eğitimi ve spor derslerinde egzersizler yapmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak bilim fuarlarında öğrencilerimiz yaptıkları projelerle bilimsel etkinliklere katılım sağlıyorlar.
Proje Çalışmaları:

Telefon - İletişim

Belgegeçer - (535) 480 1522

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://besyamacortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Siverek Yukarı Beşyamaç Köyü

Öğretmen :7
Öğrenci :84
Derslik :12
Kütüphane Kitap Sayısı :200
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Yukarı Beşyamaç Köyü

Adres - Siverek Yukarı Beşyamaç Köyü

Ulaşım Öğretmenlerimizin isteği üzerine okulumuza ait öğretmen servisi bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 30 km uzaklıktadır.